zesde editie | Margré Steensma

Op 12 september 2020 hielden we de verkiezing voor het zesde beeld van Kunstpark Vlissingen. Margré Steensma’s beeld something to hold on to werd door de buurtbewoners uitverkoren. Door Corona moest de opening van haar beeld worden uitgesteld.
Maar op zondag 25 juli 2021 was het zo ver: met een picknick in het beeldenpark werd Margré’s beeld officieel toegevoegd aan Kunstpark Vlissingen ik ben een god in al mijn gedachten.

Omdat het gehele proces zo bijzonder was hebben we daarvan een neerslag gemaakt van de verwerkelijking van het beeld van Margé Steensma. De catalogus vormt de analogie en de metafoor tegelijkertijd van alle totstandkomingen van de edities hiervoor.

klik hier voor de catalogus.
Klik hier voor het filmpje dat Omroep Zeeland op 7 november 2021 uitzond onder de titel kunst om de hoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *